Yrittäjä

Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Jenni

Sukunimi

Mutka

Paikkakunta

Helsinki

Sähköposti

jennipersonaltrainer@gmail.com

Puhelin

(045) 876-7217

Työpaikka

Lisätiedot


Olen sitä mieltä, että sinä olet elämäsi tärkein henkilö. Sinun hyvinvointi ja terveys tulee olla prioriteeteissa ensimmäinen. Aina.

Hyvinvointi lähtee sisältä. Se lähtee ennen kaikkia terveellisestä ja puhtaasta ravinnosta. Jokainen meistä on luotu liikkumaan. Istuminen ei sovi kenellekään. Liikunta yhdessä terveellisen ravinnon kanssa on tutkitusti lääke moneen vaivaan ja sairauteen. Unohtamatta myöskään riittävää lepoa. Arki kuormittaa meitä jokaista. Terveyden kannalta on ensiarvoisen tärkeää saada elimistö palautumaan jokaisen päivän päätteeksi. Hyvät ja laadukkaat yöunet ovat hyvinvoinnin perusta. Se kaikista tärkein kulmakivi.
Ilman riittävää lepoa ei ole hyvinvointia.

Olen kouluttautunut Personal Traineriksi vuonna 2013 ja tehnyt henkilökohtaista ohjausta kokopäiväisesti siitä lähtien. Jatkokoulutuksena olen käynyt Wellness Coach-koulutuksen (2014). Tämä on mentaalipuolen valmennusta, mikä tähtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tasapainon löytämiseen elämän eri osa-alueilla. Pari vuotta sitten kävin Positive Psychology Practitioner-koulutuksen (2021). Positiivinen psykologia keskittyy tutkimaan ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia, vahvuuksia, kykyjä, voimavaroja sekä näiden edistämistä. Parasta aikaa opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi josta valmistuminen alkuvuonna 2026.

Mielen hyvinvointi on mielestäni kaikista tärkein hyvinvoinnin mittari. Sillä mieli on meidän pahin vihollinen sekä paras mahdollistaja.
Kun muutokset mihin tahansa asiaan syntyy sisäisestä motivaatiosta, niin hyviä sekä hyvinvointia edes auttavia asioita tapahtuu varmasti.Työskentelin Personal trainerina sekä trainer-tiimin esimiehenä Hyvinvointi-ja liikuntakeskus Fressillä vuosina 2013-2019. Tämän jälkeen ryhdyin yksityisyrittäjäksi ja tällä hetkellä valmennan Ruoholahdessa Mayor's Gymillä.

Valmentajana vaadin sinulta sitoutumista prosessiin ja vastuun ottamista omasta elämästä.
Tiedän, että suurella motivaatiolla, vahvalla tahdonvoimalla, itseensä uskomalla ja yhdessä tekemällä sinun tavoitteesta tulee totta.
Olen positiivinen “tekniikka natsi”, varustettuna jämäkän empaattisella asenteella.
Omaa sydäntäni lähellä ovat kuntosaliharjoittelu, juoksu, elimistön terveys, psykologia sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.
Töiden ulkopuolella olen yhden pojan äiti, vuoroviikkoäiti ja viisi henkisen uusio pesueen jäsen. :D


Ota yhteyttä!
Minä osaan ja haluan auttaa sinua. Yhdessä, hyvänä tiiminä kohti sinun määränpäätäsi. Koska sinä olet tärkein!

Tutustu minuun lisää täältä:

https://jenni-ahosilta-coaching2.webnode.fi/


Löydät minut myös täältä