Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Jussi

Sukunimi

Säilä

Paikkakunta

Lohja

Sähköposti

jussi.saila77@gmail.com

Puhelin

(050) 411-5586

Työpaikka

http://www.karateliitto.fi/

Lisätiedot


VALMENTAJA JUSSI SÄILÄ

Jussi Säilä on auktorisoitu Personal Trainer  (EQF 4) ja  karaten III-tason valmentaja.  Hän on erikoistunut fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen sekä karaten kilpavalmennukseen.  Hän on erikoistunut lajeihin , missä tarvitaan nopeus- ja räjähtävä voimaa näyttelevät suurta osaa suorituksessa.  Valmennuksessa on ollut karate lisäksi mm. taitoluistelijoita ja pikamatkojen yleisurheilijoita.

Jussi toimii tällä hetkellä Karatemaajoukkueen nuorten valmentaja. Omalla kilpaurallaan Jussi voitti useita SM-mitaleita. Hän on edustanut Suomea mm. EM ja World Games –kisoissa. Jussi saavutti urallaan myös kansainvälistä menestyä ollen kansainvälisesti arvostetussa Hollannin Avoimet -kilpailuissa sijoilla II ja III. Oma kilpauran Jussi päätti hyvin aikaisin jo 21-vuoden ikäisenä SM-kultaan miesten sarjassa. Näytöistä huolimatta miesten EM-kisapaikka jäi saamatta. Oma urheilu-ura päättyi 1998 - oli opintojen ja työelämän aika.  Vuonna 2015 Jussi osallistui +35-vuotiaiden European Masters –kisaan. Hän saavutti kisoissa EM-pronssia.

Siviiliammatiltaan Jussi toimii kehitysjohtajana S-ryhmässä.  Hänellä on kauppatieteiden ylempi korkeakoulututkinto (Master of Business, MBA).  Sotilasarvoltaan Jussi on reservin vänrikki.