Osaaminen


Personal Trainer

Perustiedot


Etunimi

Kiti

Sukunimi

Turunen

Paikkakunta

Lappeenranta

Sähköposti

kiti.turunen@foreverclub.fi

Puhelin

044 700 3737

Työpaikka

https://www.foreverclub.fi/toimipisteet/lappeenranta/

Lisätiedot


 

-Fysioterapeutti (AMK)

-Personal Trainer 

-Ravintovalmentaja

-Ryhmäliikuntaohjaaja, kuten FasciaMethod

Olen Lappeenrannassa Forever Huhtiniemessä työskentelevä auktorisoitu personal trainer (Trainer4You) ja ravintovalmentaja (Trainer4You). Tiedonhaluni ja intohimoni työtäni, ja asiakkaiden auttamista kohtaan kannustaa minua kouluttautumaan aktiivisesti, oppimaan lisää meidän moniulotteisesta ihmiskehosta sekä toiminnastamme, huomioiden ihminen fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Tämän vuoksi lisäkouluttaudun loppuvuodesta psyykkisen valmentajan -koulutusohjelmassa myös henkisen puolen asioihin. Pohjakoulutukseltani olen Fysioterapeutti (AMK). Koulutustaustani vuoksi koen voivani auttaa ihmisiä kattavasti eri osa-alueet, mutta myöskin mahdolliset ongelmat kehossa huomioiden. Vahvan perustan päälle on hyvä lähteä kasaamaan pala palalta kokonaisvaltaisesti toimivaa kehoa.

Valmentajana olen asiakkaideni sanojen mukaan innostava ja kannustava, mutta samaan aikaan tarpeeksi napakka ylittääkseen itsensä. Haluan, että asiakkaani ymmärtävät mitä tehdään, mutta erityisesti miksi! Tällöin motivaation löytyminen ja säilyminen on mahdollista löytyä syvältä itsestään, ei ulkoisista tekijöistä. Haluan myös korostaa valmennettaville ajatusmaailman lähtevän elämäntavoista ja niiden askel askeleelta muuttamisesta osaksi omaa hyvinvoivaa elämää, ei dieeteistä tai ihmekuureista.

Oma urheilutaustani koostuu nuoruusvuosina telinevoimistelusta lentopalloon ja tanssiin, vanhemmiten kiinnostus ajautui Crossfittiin ja tätä nykyä kuntosaliharjoitteluun. Itsensä haastaminen ja uudet lajit kiehtovat minua. Ohjaan laajasti erilaisia ryhmäliikuntatunteja, ja erityisesti kehoa huoltavat metodit ovat nousseet kiinnostukseni kohteeksi lajeja opiskellessa ja tätä myöten ohjatessa ihmisille. Näistä esimerkkinä FasciaMethod ja Asahi.

Uskalla olla rokea, ajatella positiivisesti. Pienikin askel on askel kohti suurempaa. Lähdetäänkö yhdessä ottamaan sen ensimmäinen? Tiiminä myö varmasti onnistutaan!