Osaaminen


Kestävyysvalmennus

Kuntosalivalmennus

Perustiedot


Etunimi

Pekka

Sukunimi

Kauranen

Paikkakunta

Siikalatva, Pohjois-Pohjanmaa, koko Suomi

Sähköposti

pekka.kauranen@gmail.com

Puhelin

0405621711

Työpaikka

www.facebook.com/PeltojenPT

Lisätiedot


Omien rajojen etsintää, löytämistä ja ylittämistä. Tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista. Onnistumisen elämyksiä ja kovaa tekemistä kehoa kuunnellen. 

Valitse päämäärä, niin autan sinua matkalla.

Vuoret ovat olleet minulle aina iso juttu. Villi ja arvaamaton luonto on kutsunut seikkailuun. Parhaiden ystävieni kanssa minulla on ollut mahdollisuus kokea upeita hetkiä lumen ja vuorien keskellä vapaalaskun parissa. Sieltä on peräisin kunnioitus luontoa kohtaan. Tietynlainen periksiantamattomuus puskea eteenpäin, mutta toisaalta myös nöyryys kääntyä takaisin.

Jotta voit saavuttaa vuorenhuipun sinun on sitkeästi jaksettava painaa ylöspäin. Toisaalta sinun on myös uskallettava kääntyä takaisin tilanteen niin vaatiessa. Ja osattava tehdä ero näiden asioiden välille, milloin keskeyttäminen on periksiantamista ja milloin se on viisautta

Kestävyysvalmentajana autan sinua olemaan paras versio itsestäsi. Autan sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. Tuon selkeyttä ja määrätietoisuutta harjoitteluusi. Kannustan sinua matkallasi kohti vuorenhuippuasi ja olen tukenasi, jos syystä tai toisesta on käännyttävä takaisin ja valittava toinen reitti.

Ennen valmentajan uraani olen työskennellyt kaksi vuosikymmentä maatalousyrittäjänä. Nämä vuodet ovat opettaneet minulle, mitä on kun tekeminen sujuu flow-tilassa, onnistumisen ruokkivat onnistumisia. Mutta ttoisaalta myös sen, kun kiire ja stressi meinaavat musertaa alleen. Olen kokenut sen kaiken. Liikunta on ollut minulle henkireikä vaikeinakin aikoina ja olen pystynyt tekemään siitä toisen ammatin itselleni valmennuksen muodossa.

Valmentajana olen pyrkinyt kouluttautumaan jatkuvasti.

Vapaalasku-kurssi, Lyngen, Norja (Cohkka Guiding & Events Oy) 2008

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You Oy) 2017

Personal Trainer (Trainer4You Oy) 2017

Suomen Ladun polkujuoksuohjaaja (Suomen Latu) 2018

Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi Oy) 2018

Psyykkinen valmentaja (Trainer4You Oy) 2018

Triathlonvalmentaja 1 (Suomen Triathlonliitto) 2019

Valmentajan Ammattitutkinto VAT (tulossa 2020)

Olen isä, aviomies, yrittäjä. Vapaalaskija, polkujuoksija ja triathlonisti

Kestävyysvalmentaja

Pekka Kauranen

valmentaja@pekkakauranen.fi


Löydät minut myös täältä