Osaaminen


Personal training

Perustiedot


Etunimi

Annina

Sukunimi

Kaija

Paikkakunta

Espoo

Sähköposti

annina@wellme.fi

Puhelin

(044) 977-3937

Työpaikka

www.wellme.fi

Lisätiedot


Olen kokenut Personal trainer. Luonteeltani olen avoin, luotettava ja helposti lähestyttävä. Tulen hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa. Tuen valmennuksessani asiakasta kuuntelemaan omaa kehoaan ja oloaan, eli en allekirjoita lausetta "no pain no gain", tai "aina täysillä". Uskon, että voimme päästä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin ja terveyteen kuuntelemalla sisäisiä tarpeitamme. Mutta älä luule, etteikö valmennuksessani treenattaisi kovaa! Treenaamme kovaa, kuitenkin samalla kuunnellen niitä sisäisiä tarpeita vaikka kevyempään treeniin tai lepoon.

Koen intohimoa alaani kohtaan, joten koulutan itseäni tiheästi ja otan selvää asioista. Minulla on myös hyvä verkosto alan ammattilaisia keitä voin konsultoida, sekä kenen pakeille voin tarvittaessa sinut lähettää jos tarvetta (osteopaatti/ fysioterapeutti/erikoisruokavaliot). Olen tottunut treenauttamaan myös "erityisryhmiä" (diabetes1+2/tuki- ja liikuntaelinongelmat/verenpaine/raskausajan-, synnytyksen jälkeinen treenaaminen).

Käytän treeneissäni eniten voimaharjoittelua, jota usein jaksotankin eri voima-alueiden mukaan. Tietysti tavoitteesta riippuen, sekä lisäämällä tarvittaessa toiminnallisiakin kausia mukaan. Takaan, että treenaaminen kanssani on myös hauskaa.


Löydät minut myös täältä