Forever Hiekkaharju Oy

Osaaminen


Ravintovalmennus

Kuntosalivalmennus

Perustiedot


Etunimi

Piia

Sukunimi

Kaakkurivaara

Paikkakunta

Vantaa

Sähköposti

piia_kaakkurivaara@hotmail.com

Puhelin

0408423968

Työpaikka

Lisätiedot


Olen Piia Kaakkurivaara, 39- vuotias Personal Trainer ja ravintovalmentaja Vantaalta.
 
Olen kouluttautunut Personal Traineriksi vuonna 2017 ja vuonna 2019 valmistuin ravintovalmentajaksi. Olen käynyt myös voimavalmentajan koulutuksen. Haluan koko ajan oppia lisää ja pyrin aina siihen, että pystyn valmennuksissani ottamaan huomioon asiakkaani tilanteen kokonaisvaltaisesti. Asiakkaani ovat onnistuneet kanssani suurissa elämäntapamuutoksissa ja koen, että vahvuuteni onkin monipuolinen osaaminen eri osa-alueilta. Näin pystyn suunnittelemaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisiä kokonaisuuksia, joilla pystytään saavuttamaan isojakin tavoitteita.
 
Valmennusfilosofiani on se, että jokaisella on mahdollisuus muuttaa elämänsä suuntaa, missä vaiheessa elämää tahansa. Sen voi tehdä lempeästi tai tiukemmalla otteella, riippuen asiakkaan tilanteesta. Tärkeintä on pitää kokonaiskuormitus järkevänä ja tuoda elämään lisää energiaa, ei vähentää sitä.  Nopeat dieetit eivät kuulu valmennuksiini. 
 
Valmennan kaiken ikäisiä asiakkaita nuorista seniori-ikäisiin. Valmennan myös raskaana olevia ja hiljattain synnyttäneitä äitejä. 
 
Valmennan sujuvasti myös englanniksi! 
I also coach in English! 
 
Ole yhteydessä ja katsotaan miten voisin auttaa juuri sinua!